Meniu Închide

Top Dog K9 | Despre noi

Top Dog K9 a fost infiintat din pasiunea pentru caini si dresaj in primavara anului 2006, pe atunci singura firma cu acest domeniu de activitate din Timis.

Top Dog K9 a fost infiintat in primavara anului 2006, pe atunci singura firma cu acest domeniu de activitate din Timis. Trenka Francisc Sebastian, Sebi, impreuna cu sotia au pus baza acestui proiect, Top Dog K9, din pasiunea pentru caini, dresaj si cel mai bun prieten de atunci, un Dobermann, Peggy

„Primul meu caine a fost un ciobanesc german negru, VUK, pe care l-am primit cadou de ziua mea, la 14 ani, de la un unchi granicer. A fost primul caine pe care l-am dresat, de fapt a fost cainele care m-a invatat sa dresez! A fost un priten adevarat. A venit cu mine si la facultatea de medicina veterinara la Timisoara si a stat cu mine in camin, chiar daca nu avea voie.”

Sebastian Trenka

Top Dog K9 s-a dezvoltat si a construit o pensiune de caini, un teren de dresaj si chiar o platforma online. Dresajul fiind un domeniu in continua dezvoltare, Sebastian Trenka, a participat la numeroase cursuri, tabere, seminarii, si specializari de dresaj si a pastrat doar cele mai moderne si eficiente tehnici de dresaj.

Experienta de peste 20 de ani in dresaj canin si rezolvarea problemelor de comportament, participarea la numeroase campionate de dresaj la nivel internationa, inclusiv reprezentarea Romaniei de mai multe ori in Campionate Mondiale de dresaj au dus la dezvoltarea unui sistem de dresaj simplu si eficient.

Tehnica de Dresaj Pro POZITIV

Pentru ca Top Dog K9 intotdeauna a sustinut ideea de dresaj impreuna cu stapanul,

Iti propun sa inveti tehnica care a functionat la sute de caini, din rase diferite, la varste si cu probleme diferite la stapani diferiti.

La inceput tehnica de dresaj Pro pozitiv era disponibila doar la nivel local, in Timisoara si in impejurimile ei. Prin serviciile pachetului Platinum si V.I.P. mergeam la oameni acasa si ii invatam cum sa-si dreseze cainele, insa informatia ajungea la putini oameni si la costuri ridicate.

Cu timpul am inceput sa organizez sesiuni de dresaj in grup, pentru ca aceasta tehnica de dresaj sa fie mai accesibila si sa ajunga la mai multa lume, dar tot la nivel local a ramas.

Mi-am dorit din totdeauna sa modernizez dresajul din Romania, iar techica de Dresaj Pro Pozitiv sa ajunga la cat mai multi. In 2017 am inceput sa sustin o serie de seminarii in Ploiesti si in Odorheiu Secuiesc. Acesta a fost primul pas pentru a ajunge in cat mai multe regiuni din tara.

Am ajutat foarte multi oameni sa-si cunoasca cainele, sa-l inteleaga si sa-l dreseze. Distanta a fost cea mai mare piedica in colaborarea cu proprietarii de caini din tara.
Acum, oricine de oriunde poate invata tehnica de Dresaj Pro-Pozitiv prin unul din cele 7 pachete de Dresaj ON-Line Top Dog K9

Dresajul online functioneaza foarte simplu. Prin tehnologia digitala oferita de topdogk9.ro „vin” la tine acasa sa te invat cum sa iti dresezi cainele prin cea mai simpla si eficienta tehnica de dresaj: Dresajul Pro POZITIV

Pachetul de Dresaj ON-Line Top Dog K9 si-a dovedit eficienta inca din prima luna, multumind zeci de stapani din toata tara.

Tehnica de Dresajul Pro POZITIVA, de-a lungul anilor, a facut sute de stapani fericiti impreuna cu cainii lor, aratandu-le cum sa comunice corect.

Ca dovada sunt spusele lor, precum si rezultatele mele din competitiile de dresaj.

Dresaj online

Rated 5 out of 5
27/04/2020

Este prima mea experienta de dresaj si cu atat mai mult prima on-line. Lucrurile merg foarte bine si Sebastian face sa para totul foarte usor. Progresele la catel se vad inca din primele zile asa ca astept cu nerabdare urmatoarele sesiuni 🙂

Iulian

Teledresaj sau virtualizarea educatiei caine + stapan

Rated 5 out of 5
21/04/2020

Am devenit elev-dresor-amator instruit de Sebastian Trenka prin video conferinta. Programa? Psihologie canina (si umana), exercitii de disciplina, comenzi esentiale, sfaturi pentru sanatatea cainelui. Cand eram liceean sau student (deci visator) vedeam in viitor drone, roboti, internet. Lista aceasta incepe acum cu TELEDRESAJ. Yes, we can!

Longin Gabriel Popescu

Recomandam cu toata increderea

Rated 5 out of 5
10/10/2019

Pe noi ne-a ajutat foarte mult si suntem foarte incantati de training. Recomandam cu toata increderea.Nota 10 pentru rabdarea si dedicatia cu care ne-ati invatat sa il educam pe Bruno. Plus ca Bruno a devenit foarte atasat de voi, ceea ce spune multe. Multumim!

Georgiana Moise

Cei mai buni !!

Rated 5 out of 5
04/02/2019

Dedicati si cu multa rabdare !
Merci ca mi-ati “reparat” cainele !!! 😁

Erika

Una dintre cele mai bune decizii

Rated 5 out of 5
28/03/2023

Am avut placerea de a lucra cu domnul Sebastian pentru ” educarea ” mea mai degraba decat a cainelui. Mentionez faptul ca am un Collie cu varsta de 1 an si la inceputul cursului era totul haotic in sensul ca tragea in lesa, lua toate prostiile de pe jos, nu venea la chemare, eu nu intelegeam ce fac gresit si lista poate continua.
In timpul programului de dresaj, Sebastian mi-a explicat cu foarte multa rabdare si m-a invatat tot ce trebuie sa fac in toate situatiile in care am avut probleme. Mai mult, dupa fiecare sedinta primeam ” teme de casa ” care s-au transformat treptat in excercitii de facut zilnic cu cainele iar rezultatele sunt vizibile si sunt foarte multumit.
Cainele raspunde acum la toate comenzile de baza, este atent la mine si cel m-ai important lucru datorita lui Sebastian am invatat sa imi inteleg cainele si nevoile lui iar acum putem spune ca am devenit chiar prieteni.
Recomand cu incredere si cu siguranta a fost o decizie foarte buna pe care mi-am asumat-o 🙂

Adrian