Meniu Închide

Dresaj individual – Pachet Gold

Dresaj individual - Pachet Gold

Dresaj Individual, Pachetul GOLD, este un pachet de dresaj canin de disciplina, gandit pentru acei catei si stapanii lor, care au nevoie de mai multa atentie, inca sunt prea agitati sa se integreze intr-o clasa de Dresaj in Grup sau nu se sincronizeaza cu programul pachetului Basic. Sunt asteptati catei care au terminat cursul de Puppy Class sau  au fost *testati in prealabil de noi. Cursul de dresaj individual se desfasoara pe terenul nostru de dresaj, Top Dog K9 Timisoara, cu un singur caine pe teren.

*Testarea se face contra cost, pretul este de 100 RON. Testarea se face pe terenul nostru de dresaj. In cazul in care cainele va particiva la Dresaj Individual – Pachetul GOLD contravaloarea testarii se scade din pretul pachetului de dresaj.

Cursul dureaza 8 saptamani cu 1 sedinta pe saptamana. Sedinta dureaza 20-30 min. In acest timp prin metode pozitive sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si compertamente elementare de bune maniere canine cum ar fi sa nu iasa primul pe usa, sa nu traga in lesa, sa nu cerseasca la masa sau sa nu sara pe musafiri sa ne plimbam in lesa. Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor (noi sau deja experimentati) cu cainele lor si vom pune mare accent pe asta.

pret: 1000 RON/pachet

Serviciu disponibil din martie pana in octombrie

Contacteaza-ne !!

Suna acum