fbpx
Meniu Închide

Dresaj de disciplina

Sunt asteptati la Dresaj de disciplina cainii din Timisoara si nu numai, care fac tot felul de prostioare, nu-si asculta stapanii si trebuie educati.

Dresaj de disciplina

Sunt asteptati la Dresaj de disciplina cainii din Timisoara si nu numai, care au implinit varsta de 6 luni, au dovada vaccinului antirabic si sunt microcipati (obligatoriu prin lege). Sunt neastamparati, fac tot felul de prostioare si nu-si asculta stapanii, dar sunt prietenosi cu cainii si cu oamenii. Sau pur si simplu au nevoie de o reimprospatare a cunostintelor.

Acum ai posibilitatea sa alegi Dresajul de disciplina si in varianta | Dresaj Online |

Pachet Basic

Sunt acceptati catei care au terminat cursul de Puppy Class sau  au fost testati in prealabil de noi. Testarea este gratuita. Cursul de dresaj canin se desfasoara pe terenul nostru de dresaj, langa Timisoara, cu minim 5, maxim 10 caini pe grupa. Dresajul in grup este avantajos deoarece cainele invata de la bun inceput sa fie ascultator si in prezenta altor caini. Cursul de dresaj canin dureaza 8 saptamani cu 1 sedinta pe saptamana.  Sedinta dureaza 20 -40 min. in functie de tema sedintei. In acest timp, prin metode pozitive, sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO . Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor (noi sau deja experimentati) cu cainele lor si vom pune mare accent pe asta.

pret: 50 RON/sedinta

Pachetul Gold

Sunt acceptati catei care au terminat cursul de Puppy Class sau  au fost testati in prealabil de noi. Testarea este gratuita. Dresajul de caini se desfasoara pe terenul nostru de dresaj, langa Timisoara, individual, cu un singur caine.  Cursul dureaza 8 saptamani cu 1 sedinte pe saptamana.  Pachetul GOLD, este un pachet de dresaj canin de disciplina individuala, se adreseaza acelor catei si stapani care au nevoie de mai multa atentie sau nu se sincronizeaza cu programul pachetului Basic. Cursul dureaza 8 saptamani cu 1 sedinta pe saptamana. Sedinta dureaza 20-30 min. In acest timp prin metode pozitive sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si sa ne plimbam in lesa. Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor (noi sau deja experimentati) cu cainele lor si vom pune mare accent pe asta.

pret: 60 RON/sedinta

Pachetul Platinum

Se adreseaza acelor catei a caror stapani  nu ar avea timpul necesar sa se deplaseze la locatia noastra.  Pentru ei efectuam dresaj la domiciliul clientului. Dresajul de caini se desfasoara individual, cu un singur caine cu stapanul/stapanii lui. Dresaj la domiciliu poate fi solicitat in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Ghiroda, Chisoda, localitatile invecinate cu Timisoara. Cursul dureaza 6 saptamani cu 2 sedinta pe saptamana. Sedinta dureaza 20-30 min. In acest timp prin metode pozitive sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si sa ne plimbam in lesa. Programul de lucru detailat AICI Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor (noi sau deja experimentati) cu cainele lor si vom pune mare accent pe asta.

pret 400 €/pachet

*  daca, pana in a 4-a sedinta considerati ca nu vi se potriveste acest pachet, sau nu sunteti multumit va dam banii inapoi.

Pachetul V.I.P.

Acest pachet se adreseaza acelor catei, caini a caror stapani sunt foarte ocupati si nu ar avea suficient timp sa se ocupe in fiecare zi de ei. Pentru acesti catei venim la domiciliul clientului si ne ocupam direct de ei. Dresajul se desfasoara individual, cu un singur caine, prezenta stapanului nu este obligatorie de la inceput.
Dresajul dureaza 3 luni, in ultima luna este obligatorie prezenta stapanului. In primele 2 luni se fac 3 sedinte/saptamana, sedinta dureaza 20-30 min. In acest timp, prin metode pozitive, cainele va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si sa ne plimbam in lesa.
In a 3-a luna se lucreaza impreuna cu stapanul si se fac 2 sedinte/saptamana. In aceasta perioada invata stapanul cum sa relationeze cu cainele.
Pachetul V.I.P.  poate fi solicitat in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Ghiroda, Chisoda, localitatile invecinate cu Timisoara.

pret: 175 €/luna