Meniu Închide

Dresaj de disciplina

Dresaj de disciplina este un minim de educatie necesar oricarui patruped. Noi la Top Dog K9 invatam oamenii cum sa isi dreseze cainii.

Cui ne adresam?

Sunt asteptati la Dresaj de disciplina cainii din Timisoara si nu numai, care au implinit varsta de 3 luni, au dovada vaccinarii si sunt microcipati (obligatoriu prin lege). Sunt neastamparati, fac tot felul de prostioare si nu-si asculta stapanii, dar sunt prietenosi cu oamenii. Sau pur si simplu au nevoie de o reimprospatare a cunostintelor.

Ce vor invata la Dresaj de Disciplina?

Toti cainii ar trebui sa invete comenzile de baza : SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO. Noi consideram ca pentru o convietuire armoniasa cateii nostrii trebuie sa invete si compertamente elementare de bune maniere canine cum ar fi: sa nu iasa primul pe usa, sa nu traga in lesa, sa nu latre cand vede alt catel, sa nu sara pe musafiri sau sa nu cerseasca la masa si sa ne plimbam civilizat pe strada in lesa.

Dresaj de Disciplina? Cum se intampla?

Indiferent de pachetul de dresaj ales, dresajul se desfasoara impreuna cu stapanul. Dupa evaluarea cainelui si alegerea pachetului potrivit, stapanul va primi primul set de exercitii „tema de casa”. Stapanul va exersa cu cainele pana la urmatoarea intalnire cu Instructorul Dresor. In functie de evolute stapanii vor primi urmatoarele exercitii. La final vom avea un stapan fericit cu un catel ascultator. Bineinteles in functie de implicarea stapanului si caracteristicile specifice fiecarui caine vom avea rezultate diferite.

Sunt disponibile mai multe pachete de Dresaj de Disciplina din care poti alege ce ti se potriveste:

Dresaj in grup – Pachet Basic

Dresaj Individual – Pachetul Gold

Dresaj la domiciliu – Pachetul Platinum

Dresaj la domiciliu – Pachetul V.I.P.

Viziteaza-ne si pe Facebook si nu uita sa ne dai un Like si sa ne urmaresti.