Meniu Închide

Dresaj in Grup – Pachet Basic

Dresaj in Grup - Pachet Basic
Dresaj in Grup – Pachet Basic

Sunt asteptati la Dresaj in Grup – Junior Class acei catei care au implinit 6 luni si au fost testati* in prealabil de noi sau au terminat cursul de Puppy Class, au participat la Pachetul Gold sau Platinum.

*Testarea se face contra cost, pretul este de 100 RON. Testarea se face pe terenul nostru de dresaj. In cazul in care cainele va particiva la Dresaj in Grup – Pachet Basic contravaloarea testarii se scade din pretul pachetului de dresaj.

Cursul de dresaj canin se desfasoara pe terenul nostru de dresaj, Top Dog K9 Timisoara. Cursurile incep cu minim 5, maxim 10 caini pe grupa. Dresajul in grup este avantajos deoarece cainele invata de la bun inceput sa fie ascultator si in prezenta altor caini.

Pachetul Basic de Dresaj in Grup dureaza 4 saptamani cu 2 sedinte pe saptamana.  Sedinta dureaza 20 -40 min. in functie de tema sedintei. In acest timp, prin metode pozitive, sub indrumarea atenta a instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa.

Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO . Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor cu cainele lor. Vom pune mare accent pe asta. La noi catei vor invata si comportamente elementare de bune maniere canine, cum ar fi: sa nu iasa primul pe usa, sa nu traga in lesa, sa nu cerseasca la masa sau sa nu sara pe musafiri sa nu manance de pe jos cand ne plimbam in lesa.

pret: 500 RON/pachet

Serviciu disponibil din martie pana in octombrie

Inscrie-te acum la urmatorul curs    (* Camp obligatoriu)

    Precizari COVID19
    In perioada de restrictii programarile penru dresaj la teren Top Dog K9 Timisoara se fac doar in zilele de SAMBATA. Pentru a mentine distanta sociala si a va acorda mai multa atentie intr-o grupa sunt acceptati doar 5 (cinci) catei cu un singur insotitor de catel. Grupele incep si cu 3 inscrisi. Purtarea corecta mastii este OBLIGATORIE