Meniu Închide

Dresaj Puppy Class

Dresaj Puppy Class este destinat cateilor care si-au terminat schema de vaccinare si veterinarul le-a dat voie sa descopere lumea dar nu au implinit 6 luni.

Sunt asteptati la Dresaj Puppy Class cateii care si-au terminat schema de vaccinare si veterinarul le-a dat voie sa „descopere lumea” dar nu au trecut de varsta de 6 luni.

Aici au ocazia sa invete ca de fapt ei sunt catei! Vor SOCIALIZA si vor INVATA impreuna cu stapinii lor! Vor invata sa se  joace unii cu altii, dar si cu stapanii lor.

La Dresaj Puppy Class tot prin joaca vor invata si comenzi de baza cum ar fi: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, si sa ne plimbam frumos in lesa. Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor cu catelul lor si vom pune mare accent pe asta. Vom invata stapanii cum sa se joace cu cateii fara sa fie zgariati. Ii vom invata cum sa nu mai faca catelul pisu in casa si sa nu sara pe ei. Este nevoie in medie de 8 -10 sedinte cu o sedinta pe saptamana, . Sedinta dureaza 30 – 45 min si se tin Sambata de la ora 9:00. 

Serviciu disponibil din martie pana in octombrie

pret 60 RON/sedinta *plata se face la sedinta

Contacteaza-ne !!

Suna acum

Viziteaza-ne si pe Facebook si nu uita sa ne dai un Like si sa ne urmaresti.