Meniu Închide

Dresaj individual la domiciliu – Pachetul Platinum

Dresaj individual la domiciliu – Pachetul Platinum
Dresaj individual la domiciliu – Pachetul Platinum

Dresaj individual la domiciliu, Pachetul Platinum, se adreseaza acelor catei a caror stapani  nu ar avea timpul necesar sa se deplaseze la locatia noastra.  Pentru ei am creat acest pachet de dresaj la domiciliu.

Dresajul de caini se desfasoara individual, cu un singur caine cu stapanul/stapanii lui. Dresaj la domiciliu poate fi solicitat in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Ghiroda, Chisoda, localitatile invecinate cu Timisoara. Cursul dureaza 5 saptamani cu 2 sedinte pe saptamana. Sedinta dureaza 30-40 min.

In acest timp prin metode pozitive sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa. Comenzi sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si sa ne plimbam in lesa. Programul de lucru detailat AICI 

Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor cu cainele lor si vom pune mare accent pe asta. Noi consideram ca pentru o convietuire armoniasa cateii nostrii trebuie sa invete si comportamente elementare de bune maniere canine cum ar fi: sa nu iasa primul pe usa, sa nu traga in lesa, sa nu latre cand vede alt catel, sa nu sara pe musafiri sau sa nu cerseasca la masa si sa ne plimbam civilizat pe strada in lesa.

pret 450 €/pachet pret valabil din in 01 oct. 2022

Contacteaza-ne !!

Suna acum